Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær fennikel og kål i strimler.
Pil hvidløg, og snit det i tynde skiver.
Sæt en stor gryde eller højkantet pande over ved mellemhøj varme. Tilsæt en generøs mængde olivenolie, og sautér hvidløgene i 1-2 min., uden at de tager farve.
Tilsæt så kålen, og lad den sautere i 3-4 min., til den falder en smule sammen.
Dræn bønnerne, og tilsæt dem sammen med stykker af fennikel og tørret estragon. Lun igennem et par minutter, og smag til med masser af fintrevet citronskal, lidt olivenolie samt salt og peber.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Sæt en pande med olie over ved højeste blus, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og 30 sek. på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3 min. på begge sider.
Anret bønner, kål og fennikel i en dyb tallerken med fisken ovenpå.
Kom evt. lidt citronsaft over fisken, og slut af med at komme en god klat creme fraiche på tallerkenen.
NB. På billedet er der brugt lidt radiser og mynte til pynt.
Kommentarer og forslag til opskriften