Skræl og kog kartoflerne møre i rigeligt saltet vand
Skræl og skyl rødbederne grundigt
Skær rødbederne i 1-2 mm tynde skiver på et mandolinjern og kom skiverne i iskoldt vand i 5 minutter
Pluk og skyl imens estragon og hak det fint – kom stilkene i kogevandet til kartoflerne
Skræl og riv peberrod fint på et rivejern
Skyl kapers under rindende vand et par minutter og hak dem fint
Dræn vandet fra rødbederne og slyng dem tørre i en salatslynge
Vend rødbederne sammen med kapers, peberrod (efter smag) samt lidt af din bedste olivenolie samt god eddike som fx balsamico eller andet du har. Smage til med salt og peber.
Når kartoflerne er møre drænes vandet fra og de dampes tørre – mos dem til en rustik mos med en grydeske og kom en generøs klat smør i sammen med sennep og det hakkede estragon. Smag til med salt og peber.
Brun imens du laver ovenstående medisterpølsen grundigt af på en godt varm pande neutral olie
Skru ned for blusset når hele pølsen er godt brunet på begge sider og steg medisterpølsen færdig ved jævn varme i ca. 6-7 minutter på hver side, til den er gylden, sprød og gennemstegt. Krydr med friskkværnet peber.
Kommentarer og forslag til opskriften