Start med at skrælle de søde kartofler. Skær dem i mundrette tern.
Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint.
Fjern de 2-3 yderste blade på rosenkålene, og pluk resten af kålene ud i blade. Snit dem alternativt fint med en kniv, hvis det skal gå lidt stærkere.
Kom rosenkålene op i en skål sammen med korianderstilke, og riv limeskal fint ned i. Tilsæt et godt skud limesaft, men gem lidt til senere. Vend rundt, og lad kålene trække til servering.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved mellem varme med et skud olivenolie. Steg de søde kartofler 2-3 min., tilsæt så currypasten, og lad den stege med et minuts tid.
Kom de drænede kikærter op i gryden sammen med kokosmælken, og lad det hele simre under låg i ca. 5-7 min., til kartoflerne er møre.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie.
Del fisken i kuvertstykker, krydr grundigt med salt og friskkværnet peber, og steg dem 3-4 min. på den ene side, til kødet næsten er gennemstegt, og derefter ca. 30 sekunder på den anden.
Smag curryen til med limesaft og lidt soya, hvis du har.
Anret curryen i dybe tallerkener med den stegte fisk ovenpå, og rosenkålene på siden. Slut af med at drysse korianderblade over retten.
Kundekommentarer ()