Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem inden start.
Skær agurken i skiver eller lange strimler. Kom yoghurten op i en skål og smag den til med fintrevet hvidløg, godt med frisk- og groftkværnet sort peber og et par dråber olivenolie. Vend yoghurten sammen med agurkerne.
Skær rødløgene i både. Halvér tomaterne.
Dræn bønnerne for vand.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme og tilsæt et godt skud olivenolie. Sauter løgene så det falder lidt fra hinanden og mørner let - ca. 3-4 min. Kom så krydderblanding og drænede bønner op i gryden og varm det hele godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Varm en stor pande op ved høj varme og tilsæt en smule olie.
Skær fisken i kuvertstykker og steg dem på den ene side i ca. 3-4 min og herefter ca. 30 sekunder på den anden side. Fisken er færdig når den er mælkehvid i kødet. Krydr med lidt salt.
Lun gryden med bønner op igen og vend tomaterne ned i. Anret på en tallerken med fisken ovenpå og tzatziki på siden.
Velbekomme!
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()