Start med at skrælle selleriet, gerne med en kartoffelskræller, så du undgår spild.
Skær selleriet i tynde strimler, og kom dem op i en skål.
Skyl æblet, og skær det ligeledes i tynde strimler.
Rist græskarkernerne på en tør pande et par minutter.
Kom kerner, æbler og rosiner op til selleristrimlerne, og vend godt rundt. Tilsæt gerne et par dråber olivenolie.
Start med at snitte hvidløget fint. Sæt en kasserolle over ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Sautér hvidløget, uden at det tager farve, i et minut eller to.
Tilsæt så de drænede bønner, og varm godt igennem.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle. Del den i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og peber.
Varm en stor pande op ved højeste varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og max 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3-4 min. på begge sider.
Lun bønnerne op igen, træk gryden fra varmen, og vend yoghurten ned i. Smag til med salt og peber, og anret bønnerne i bunden af en dyb tallerken.
Kom fisken ovenpå og sellerisalaten ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()