0
Stegt kulmule med sellerisalat og cremede bønner
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

knoldsellerirosinersyrlige spiseæblergræskarkerner
1 min.
Sellerisalat

Skræl selleriet, gerne med en kartoffelskræller, så du undgår spild, skær det i tynde strimler, og kom dem op i en skål.

Skyl æblet, og skær det ligeledes i tynde strimler.

Rist græskarkernerne på en tør pande et par minutter.

Kom kerner, æbler og rosiner op til selleristrimlerne, vend godt rundt, og tilsæt gerne et par dråber olivenolie.

sorte  bønnerhvidløg
10 min.
Bønner

Snit hvidløget fint.

Sæt en kasserolle over ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie, og sautér hvidløget i ca. 1-2 min., uden at det tager farve.

Tilsæt så de drænede bønner, og varm godt igennem.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Fisk

Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, del den i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og peber.

Varm en stor pande op ved højeste varme, tilsæt lidt olivenolie, og steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og max 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3-4 min. på begge sider.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Lun bønnerne op igen, træk gryden fra varmen, og vend yoghurten ned i. Smag til med salt og peber, og anret bønnerne i bunden af en dyb tallerken.

Kom fisken ovenpå og sellerisalaten ved siden af.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
956 kcal
Fedt:
41,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,2 g
Kulhydrat:
82,6 g
heraf sukkerarter:
32,4 g
Kostfibre:
29,8 g
Protein:
50 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?