0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Grøntsager a la Louisiana:

1 tsk. grøntsagsbouillon

½ dl vand

100 g rød peberfrugt i små tern

100 g tomat i grove tern

0,5-1 stk. friske chilier

½ banan i skiver

½ tsk. sød paprika

salt og peber

Fisk: Varm olien op på en pande. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem på begge sider i ca. 2-3 minutter (til de er færdigstegt). Hold fileterne varme.

Grøntsager: Hæld vandet i en gryde og opløs bouillonen i vandet under opvarmning. Heri sauteres peberfrugt, tomat og chili i et par minutter. Bananerne vendes i lige før servering og der krydres med paprika, salt og peber.

Ved serveringen anrettes grøntsagerne i bunden af en dyb tallerken og fisken lægges ovenpå.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?