Start med at skrælle rødbederne og skære dem i grove stykker. Steg dem stille og roligt på en pande i ca 15 minutter, til de er møre. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg fiskestykkerne i et smurt ildfast fad til senere. Sæt ikke fadet på køl.
Tænd ovnen på 170 grader.
Pluk salathovedet ud i blade, og skyl bladene i iskoldt vand. Rist mandlerne på en tør pande, til de har taget lidt farve, og hak dem derefter groft. Skyl persillen, hvis det er nødvendigt, pluk den ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Hak kapers med en kniv, og bland mandler, persillestilke, persilleblade og kapers med et godt skud olivenolie og saft fra citronen. Tænk på, at marinaden også skal kunne række til rødbederne.
Sæt fisken i ovnen, og bag den ca. 15 min.
Når rødbederne er møre, vender du dem i en stor skål sammen med salat og marinade og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server sammen med den bagte fisk.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()