Del kartoflerne i halve, kom dem op i en stor gryde, og dæk dem med vand. Lad kartoflerne koge i 4-5 min. under låg. Dræn herefter vandet væk, og tilsæt creme fraiche til gryden. Lad kartoflerne koge lidt igennem, til creme fraichen tykner og cremer kartoflerne. Træk gryden fra varmen, og riv peberrod fint ned i efter smag. Smag til med salt, et godt skud friskkværnet sort peber og et par dråber eddike.
Sæt en stor pande over ved høj varme. Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke. Steg dem i olie i 2-3 min. på hver side, og krydr med salt.
Skyl tomater, skræl grapefrugt, og skyl salaten grundigt. Skær grapefrugten ud i skiver, og derefter i mundrette bidder. Halvér tomaterne.
Vend det hele sammen i en skål med et skud friskkværnet sort peber, lidt olivenolie og eddike. Krydr med salt lige inden servering.
Anret de stuvede kartofler på en tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()