0
Stegt rødspættefilet med stuvede peberrodskartofler og syrlig salat

Stegt rødspættefilet med stuvede peberrodskartofler og syrlig salat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
creme fraiche 38%peberrodnye kartofler
1 min.
Kartofler

Del kartoflerne i halve, kom dem op i en stor gryde, og dæk dem med vand. Lad kartoflerne koge i 4-5 min. under låg. Dræn herefter vandet væk, og tilsæt creme fraiche til gryden. Lad kartoflerne koge lidt igennem, til creme fraichen tykner og cremer kartoflerne. Træk gryden fra varmen, og riv peberrod fint ned i efter smag. Smag til med salt, et godt skud friskkværnet sort peber og et par dråber eddike.

rødspættefilet
5 min.
Fisk

Sæt en stor pande over ved høj varme. Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke. Steg dem i olie i 2-3 min. på hver side, og krydr med salt.

cherry- eller blommetomaterhjertesalatrød grapefrugt
10 min.
Salat

Skyl tomater, skræl grapefrugt, og skyl salaten grundigt. Skær grapefrugten ud i skiver, og derefter i mundrette bidder. Halvér tomaterne.

Vend det hele sammen i en skål med et skud friskkværnet sort peber, lidt olivenolie og eddike. Krydr med salt lige inden servering.

20 min.
Anretning

Anret de stuvede kartofler på en tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?