Tænd ovnen på 225 grader.
Skrub og skyl kartoflerne. Kog dem møre i rigeligt, godt saltet vand.
Pluk estragonbladene af stilkene, og hak dem fint.
Pil og hak rødløg så fint som muligt.
Dræn vandet fra kartoflerne, og damp dem tørre. Mos dem derefter til en grov kompot, og vend kompotten med creme fraiche. Smag til med salt, peber, hakket estragon samt de hakkede rødløg.
Skær bunden og omtrent halvdelen af toppen af forårsløg. Skyl dem grundigt. Kom forårsløg i et ovnfast fad. Rør lidt god eddike, fx balsamico, sammen med lidt sukker eller honning, og hæld det over forårsløgene. Dryp med god olivenolie, og krydr med salt og peber. Bag løgene i ovnen i ca. 15 min., til de er bløde og gyldne. Vend dem evt. et par gange undervejs. Efter 8-10 min., drysses der med solsikkekerner, som bages med de sidste 5-7 min.
Steg fileterne på en medium varm pande i halvt smør og halvt neutral olie.
Fiskene steges primært på den ene side i 2-3 min., til de er gyldne.
Vend fiskene, og steg videre, mens du hele tiden "drypsteger" på toppen ved at tage smør fra panden med en spiseske, og hælde det over fisken. Fortsæt drypstegningen i 1 minut.
Kom de stegte fisk på lidt fedtsugende papir såsom køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()