0
Stegt rødspættefilet med salat af appelsiner, bønner og bagt selleri

Stegt rødspættefilet med salat af appelsiner, bønner og bagt selleri

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Knoldselleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

knoldsellerikofta krydderi
1 min.
Bag selleri

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skræl selleri, og skær det ud i stænger ca. på størrelse med en pegefinger. Vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen, og bag på en bageplade ca. 20-25 min. til de er møre, og har taget farve.

sorte  bønnerbredbladet persille
5 min.
Forbered salaten

Dræn bønnerne grundigt. Skræl appelsinen, pluk den ud i både, og skær dem i mundrette bidder.

Pluk persillen ud i blade og snit stilkene fint med en kniv.

tørrede abrikoserhjertesalat
10 min.
Mere salat

Skær abrikoserne i tynde strimler.

Pluk salaten ud i blade og halvér de største.

Vend salat, abrikos, appelsin, sorte bønner, persillestilke og blade sammen i en skål, sammen med et par dråber olivenolie.

rødspættefilet
20 min.
Steg fisken

Varm en stor pande op på højt blus. Fold fileterne på langs, så det bliver dobbelt så tykke. Tilsæt lidt olivenolie til panden, og steg fisken ca. 2-3 min. på hver side, og krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret bagt selleri på en tallerken med salaten på siden og fisken til.

Velbekomme!

Bonusinfo

Kofta kebabmix indeholder:

Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?