Asparges: Bræk den træede ende af aspargeserne og del dem i 8 portioner. Vikl en skive bacon om hver og læg dem på en bageplade. Dryp med olien og krydr med lidt salt og peber. Bag rullerne ved 200 grader i 12-14 min. til baconen er let gylden og aspargeserne er møre.
Sauce: Rør 3 spsk. mel og fiskefonden sammen i en kasserolle og lad det simre 5 min. under jævnlig omrøring. Rør citronsaften sammen med æggeblommerne i en lille skål og pisk lidt af fonden i under omrøring. Pisk så æggemassen tilbage i gryden lidt ad gangen og varm forsigtigt saucen op – den må IKKE koge! Smag til med salt, peber og citronsaft.
Fisk: Bland 6 spsk. mel med lidt salt og peber og vend fiskefileterne heri - bank dem let for at fjerne overskydende mel. Smelt en god klat smør på panden og rist fiskene gyldne på begge sider.
Server retten sammen med små nye kartofler og en god grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften