0

Stegt rødtunge med reje/brøndkarsecreme og smørdampet broccoli med citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Creme: Rør yoghurt, mayonnaise, peberrod, hakket brøndkarse, afdryppede rejer, salt og peber sammen og smag til. Lad cremen trække på køl indtil servering.

Broccoli: Del broccolien i buketter og stokken i ½ cm tykke skiver. Kog 1 dl vand, 2 spsk. smør, citronskal og lidt salt op i en gryde og kom broccolien ved. Læg låget på og damp broccolien under låg 3-4 min. til den er netop mør. Hæld væden fra inden servering.

Fisk: Bland mel, salt og peber på en tallerken og vend fiskefileterne deri. Smelt en god klat smør på panden og rist fileterne gyldne.

Server med små nykogte kartofler, godt groft brød og evt. en blandet grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.