0
Stegt skærising korma med selleri, rosenkål og kidney bønner

Stegt skærising korma med selleri, rosenkål og kidney bønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

HUSK! De røde kidney bønner skal iblødsættes dagen før de spises!

Iblødsætning og kogning af kidneybønner: Brug en stor skål da bønnerne vokser til næsten dobbelt størrelse. 1 del bønner til 3 dele vand i en skål 8 - 10 timer i køleskabet. Vandet hældes fra, og bønnerne skylles i rent vand. Bønnerne koges i rigeligt saltet vand i ca. 40 minutter.

Rosenkål: Soigner rosenkålene ved at fjerne de yderste blade hvis det er nødvendigt - skær bunden af og halvér dem.

Selleri: Skræl selleri og skyl det grundigt. Skær det i julienne, evt. på et mandolinjern, og kom det i en skål med koldt vand – lige inden de skal bruges drænes vandet fra – evt. I en salatslynge!

Bønner, selleri og rosenkål: Rist rosenkål af på en pande i lidt neutral olie eller kokosolie til de er gyldne - tilsæt selleri og sauter dem med i 2-3 minutter. Tilsæt de kogte kidneybønner, korma karrypastaen og kokoscremen - og lad det hele riste igennem 4-5 minutter mens du vender det rundt et par gange. Skyl koriander og hak det groft - vend det i bønner og grøntsager og smag til med lidt salt - server straks.

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og fold dem på den lange led. Steg dem på en godt varm pande i neutral olie/kokosolie. Steg dem primært på den ene side i ca. 3-4 min. til de er pænt gyldne. Kom en lille klat smør på panden og vend dem. Steg i kort tid på den anden side og server straks.

Anretning: Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?