Rør limesaften med samme mængde sukker (eller honning), som der er saft. Rør derefter med samme mængde olivenolie, som der er lime/sukkerlage. Her kan det godt betale sig, at bruge den bedste olie, du har.
Krydr fileterne med salt og peber, og fold dem på midten (se video ovenover) på den lange led. Vend dem evt. i lidt rug- eller hvedemel, og steg dem på en medium varm pande i neutral olie eller smør. Steg primært fiskefileterne på den ene side i ca. 2 min., til de er gyldne og sprøde. Tilsæt et par smørklatter, og vend fiskene, når smørret er bruset af. Steg videre, mens du hele tiden drypsteger ved at tage smør fra panden med en spiseske og hælde det over fisken. Fortsæt drypstegningen i maximalt 1 minut. Krydr igen med lidt salt og peber, før du serverer (brug gerne en god flagesalt som fx Læsø- eller Maldonsalt).
Som vist på billedet. Dryp hjertesalaten grundigt af, slyng den gerne i en salatslynge. Fordel dressingen over sammen med det sidste ost og den revne limeskræl.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()