Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Halvér kartoflerne og vend dem med lidt olivenolie, harissapaste og lidt salt. Bred dem ud på en bageplade og bag til de er møre - ca. 25 min.
Skræl gulerødderne i lange bånd med en kartoffelskræller. Skær æblet i tynde både.
Kom rucola, æbler og gulerødder op i en skål og vend rundt med masser af limesaft og et par dråber olivenolie.
Fold filetterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke.
Varm en stor pande op ved høj varme og tilsæt lidt olivenolie. Krydr fiskefiletterne med salt og steg på panden ca. 2-3 min på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
Anret kartofler, syrlig salat og stegt skrubbe på en tallerken.
Velbekomme!
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Kundekommentarer ()