0

Stegt skrubbefilet med squash/ris

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

25 g ris

2 dl bouillon

1 tsk. hvidvinseddike

50 g forårsløg

250 g squash

salt og peber

Squash/ris: Kom ris, bouillon, hvidvinseddike og hakket forårsløg i en gryde. Lad det småsimre i ca. 8 minutter. Skær squashen i små tern og tilsæt dem. Lad retten koge videre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Fisk: Varm olien op på en pande. Steg fisken gylden på begge sider og krydr med salt og peber.

Server squash/risene i en dyb tallerken og læg fisken øverst.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?