Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Fold filetterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Læg dem til side til senere - ikke på køl.
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem stille og roligt i rigeligt, letsaltet vand. Lad dem koge ca. 6-8 minutter inden du slukker og lader dem trække færdig under låg.
Del kålen i 2-3 lige store stykker. Varm en pande op ved højeste blus og tilsæt en smule olie. Læg kålen på skærefladen og lad dem tage masser af farve. De skal blot branke, men stadig beholde masser af sprødhed, så de skal kun stege et par minutter. Tag herefter kålen af panden og lad den køle lidt ned i en skål.
Skyl persillen hvis nødvendigt og hak den fint med en skarp kniv. Hak ligeledes kapersene med en kniv.
Skær æblet og kålen i tynde strimler med en kniv og bland kål, æble, persille og kapers - og tilsæt creme fraichen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Sæt en pande over ved høj varme og tilsæt en smule neutral olie. Læg fisken på panden og steg fisken i alt ca. 2 minutter på hver side. Tilsæt gerne en klat smør sidst i stegningen, så den bruser op og giver smag til fisken.
Anret fisken på en tallerken, sammen med coleslaw og de kogte kartofler.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()