0
Bagt rødspættefilet med tzatziki, sprøde kikærter og grønt

Bagt rødspættefilet med tzatziki, sprøde kikærter og grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødspættefiletkikærter i vand
1 min.
Bag fisk og kikærter

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved, og krydr dem med lidt salt. Læg dem i et smurt ildfast fad, og bag dem i ovnen i 10-15 min., til de er gennembagte og mælkehvide.

Dræn kikærterne, og vend dem med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i 15-20 min., til de er sprøde og gyldne.

quinoa
5 min.
Kog quinoa

Kog quinoa i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min. under låg. Dræn herefter overskydende vand fra.

græsk yoghurt, 10%agurktzatziki krydderibredbladet persille
10 min.
Lav tzatziki

Skær agurken i små tern, vend den sammen med yoghurt og krydderblanding i en skål, og smag til med lidt salt.

Hak persillen fint med en kniv, og vend den ned i quinoaen sammen med et par dråber olivenolie.

20 min.
Anretning

Anret quinoa i en dyb tallerken med tzatziki, kikærter og fisk ovenpå.

Bonusinfo

Tzatziki krydderi indeholder:
75% dildspidser, 15% hvidløgspulver, 10% tørret citronskal

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?