Kog penne i 6-7 minutter og dræn vandet fra - vend dem med lidt god olivenolie og sæt til side.
Fjern dækbladene på majsene og skær majskernerne af.
Pil og hak hvidløg
Pluk og hak salvie ( gem et par blade til pynt)
Kom de rå majs på en varm pande med et par skefulde god olivenolie. Lad dem stege ved semi-hård varme i 2-3 minutter til de er gyldne og lækre. Kom en generøs klump smør ved og kom det hakkede hvidløg på panden sammen med den kogte pasta. Steg ved medium til hård varme således at både pasta og hvidløg får en lækker karamelliseret overflade. Tilsæt finthakket skalotteløg samt finthakket plukket salvie og rist med et par minutter. Tilsæt lidt revet parmesan og smag til med salt og peber.
Rids fileterne med 2-3 snit på skindsiden - dette bevirker at de ikke krøller så meget når de steges eller grilles. Skær evt. den lille bræmme af ben væk (se video ovenover) der sidder i fileten - dette gøres nemt med et lille snit på hver side af benene lige ned til skindet - uden at skære igennem. Nu kan bræmmen af ben rykkes forsigtigt af. Krydr med salt og peber på kødsiden. Er fileterne små forsvinder de små ben under stegning. Steg dem gyldne på skindsiden på en varm pande, steg fileterne i 2-3 min. - kun på skindsiden. Vend fisken og tæl til 10 - VOILÀ - nu er den klar!
Som vist – riv det sidste parmesan over og pynt med de sidste hele salvieblade. (efter smag)
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()