Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dræn kikærterne for vand, og blend dem med rigeligt, god olivenolie til en grov hummus.
Riv citronen fint, og læg skallen til side til senere.
Smag hummusen til med citronsaft, tahin, salt og friskkværnet peber.
Rist cashewnødderne på en tør pande, til de har taget farve, og hak dem groft med en kniv.
Skyl basilikum, og hak den groft.
Vend citronskal, basilikum og cashewnødder sammen med en generøs mængde god olivenolie.
Del kålet i to store stykker pr. kuvert, behold stokken på, og skyl grundigt.
Læg stykkerne på skærefladen på en pande med en smule olivenolie, og steg dem mørke og gyldne i 4-5 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom hummus i bunden af en dyb tallerken, og anret kål ovenpå.
Kom pestoen med cashewnødder og basilikum henover, og slut af med en god skefuld kærnemælk.
Kundekommentarer ()