0
Stegt sommerkål med hummus, kærnemælk og basilikum
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tahinkikærter i vandcitron
1 min.
Hummus

Dræn kikærterne for vand, og blend dem med rigeligt, god olivenolie til en grov hummus. Riv citronen fint, og læg skallen til side til senere. Smag hummusen til med citronsaft, tahin, salt og friskkværnet peber.

 

cashewnødder1basilikum
10 min.
Cashewnødder

Rist cashewnødderne på en tør pande, til de har taget farve, og hak dem groft med en kniv.

Skyl basilikum og hak den groft. Vend citronskal, basilikum og cashewnødder sammen med en generøs mængde god olivenolie. 

 

sommerkål
20 min.
Sommerkål

Del kålet i to store stykker pr. kuvert, og behold stokken på og skyl grundigt.

Læg stykkerne på skærefladen på en pande med en smule olivenolie, og steg dem mørke og gyldne i 4-5 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.

kærnemælk
25 min.
Anretning

Kom hummusen i bunden af en dyb tallerken, og anret kålet ovenpå. Kom pestoen med cashewnødder og basilikum henover, og slut af med en god skefuld kærnemælk. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?