Dræn kikærterne for vand, og blend dem med rigeligt, god olivenolie til en grov hummus. Riv citronen fint, og læg skallen til side til senere. Smag hummusen til med citronsaft, tahin, salt og friskkværnet peber.
Rist cashewnødderne på en tør pande, til de har taget farve, og hak dem groft med en kniv.
Skyl basilikum og hak den groft. Vend citronskal, basilikum og cashewnødder sammen med en generøs mængde god olivenolie.
Del kålet i to store stykker pr. kuvert, og behold stokken på og skyl grundigt.
Læg stykkerne på skærefladen på en pande med en smule olivenolie, og steg dem mørke og gyldne i 4-5 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom hummusen i bunden af en dyb tallerken, og anret kålet ovenpå. Kom pestoen med cashewnødder og basilikum henover, og slut af med en god skefuld kærnemælk.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()