Skræl rødbederne og skær dem i mundrette chunks. Vend dem med en smule god olivenolie og fordel dem ud på en bradepande. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag til rødbederne er blevet møre og har taget en del farve - ca. 25-30 min.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem derefter groft med en skarp kniv.
Skyl og pluk mynten ud i blade.
Skræl glaskållen med en kartoffelskræller og skær den i tern på ca. 1x1 cm.
Pil skrællen af grapen og skær det værste af det "hvide kød" væk. Del den derefter i mundrette bider.
Skær tofuen ud i firkanter på ca. 1x1 cm og rist dem kort på en varm pande i en smule olie. Blot et minut eller to. Kom tofuen op i skålen til grapen.
Vend glaskål, nødder, grape, evt. grapesaft, tofu og mynte sammen i en skål. Tilsæt lidt olivenolie og smag til med soya.
Anret rødbederne i en dyb tallerken og kom salaten henover. Sørg for at komme overskydende marinade ud over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()