0
Stegt tofu med bagte beder, grape og glaskål
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbeder
1 min.
Rødbeder
Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i mundrette chunks. Vend dem med en smule god olivenolie og fordel dem ud på en bradepande. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag til rødbederne er blevet møre og har taget en del farve - ca. 25-30 min.

peanutsmynte
5 min.
Nødder

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem derefter groft med en skarp kniv. 

Skyl og pluk mynten ud i blade.

 

 

glaskål
10 min.
Glaskål

 

Skræl glaskållen med en kartoffelskræller og skær den i tern på ca. 1x1 cm. 

grapetofu
15 min.
Grape

Pil skrællen af grapen og skær det værste af det "hvide kød" væk. Del den derefter i mundrette bider.  

Skær tofuen ud i firkanter på ca. 1x1 cm og rist dem kort på en varm pande i en smule olie. Blot et minut eller to. Kom tofuen op i skålen til grapen.

 

 

tamari/soyamyntepeanutsgrapetofuglaskål
20 min.
Glaskål

Vend glaskål, nødder, grape, evt. grapesaft, tofu og mynte sammen i en skål. Tilsæt lidt olivenolie og smag til med soya.

 

25 min.
Anretning

Anret rødbederne i en dyb tallerken og kom salaten henover. Sørg for at komme overskydende marinade ud over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?