Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skræl rødbederne, og skær dem i mundrette chunks. Vend dem med en smule god olivenolie, fordel dem ud på en bradepande, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Bag i ca. 25-30 min., til rødbederne er blevet møre, og har taget en del farve.
Skær pæren ud i tynde både med en kniv.
Pil skrællen af grapen og skær det værste af det "hvide kød" væk. Del den derefter i mundrette bider. Bland pære og grape, og evt. overskydende grapesaft i en skål.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget godt med farve. Hak dem derefter groft med en skarp kniv.
Pluk basilikum ud i blade.
Skær tofuen ud i små firkanter, og rist dem kort i 1-2 min. på en varm pande i en smule olie. Kom tofuen op i en skål.
Vend de bagte rødbeder og tofu sammen i en skål, og smag til med masser af tamari soya sauce.
Anret i en dyb tallerken med grape/pæresalat henover, og slut af med at drysse cashewnødder og basilikum ud over.
Kundekommentarer ()