Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
Skræl rødbederne og skær dem i mundrette chunks. Vend dem med en smule god olivenolie og fordel dem ud på en bradepande. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag til rødbederne er blevet møre og har taget en del farve - ca. 25-30 min.
Skær pæren ud i tynde både med en kniv.
Pil skrællen af grapen og skær det værste af det "hvide kød" væk. Del den derefter i mundrette bider. Bland pære og grape, og evt. overskydene grapesaft i en skål.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget godt med farve. Hak dem derefter groft med en skarp kniv.
Pluk basilikum ud i blade.
Skær tofuen ud i små firkanter og rist dem kort på en varm pande i en smule olie. Blot et minut eller to. Kom tofuen op i en skål.
Vend de bagte rødbeder og tofu sammen i en skål og smag til med masser af tamarisovs. Anret i en dyb tallerken med grape/pæresalaten henover. Slut af med at drysse cashewnødder og basilikum ud over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()