0
Stegt tofu med bagte rødbeder, pære og grape
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbeder
1 min.
Rødbeder

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i mundrette chunks. Vend dem med en smule god olivenolie og fordel dem ud på en bradepande. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag til rødbederne er blevet møre og har taget en del farve - ca. 25-30 min.

pærerrød grapefrugt
5 min.
Grape og pære

Skær pæren ud i tynde både med en kniv.

Pil skrællen af grapen og skær det værste af det "hvide kød" væk. Del den derefter i mundrette bider. Bland pære og grape, og evt. overskydene grapesaft i en skål. 

basilikumcashewnødder1
10 min.
Nødder

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget godt med farve. Hak dem derefter groft med en skarp kniv. 

Pluk basilikum ud i blade.

tofu
20 min.
Tofu

Skær tofuen ud i små firkanter og rist dem kort på en varm pande i en smule olie. Blot et minut eller to. Kom tofuen op i en skål.

25 min.
Anretning

Vend de bagte rødbeder og tofu sammen i en skål og smag til med masser af tamarisovs. Anret i en dyb tallerken med grape/pæresalaten henover. Slut af med at drysse cashewnødder og basilikum ud over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?