0
Stegt tofu med blødkogt æg, ris og nigella
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmatiæg
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken. 

Sæt også en lille kasserolle med vand over, til at koge æg i. Når vandet bulderkoger, koger du æggene i præcis 5 1/2 minut. Kom dem derefter over i iskoldt vand, så de stopper kogningen.

spinatagurkhasselnøddekerner
5 min.
Grønt

Skyl spinaten grundigt.

Skær agurken i tynde strimler, og hak nødderne med en kniv.

spinattofuspicy nigella & sesam
15 min.
Tofu

Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Varm en pande op ved mellemhøj varme, tilsæt lidt olivenolie, og steg tofu-ternene, til de har taget godt med farve, og har sprøde kanter. Tilsæt spinat og krydderblanding til panden, sluk for varmen, og lad restvarmen tilberede spinaten let. Smag til med lidt salt.

tamari soya sauce
30 min.
Anretning

Smag risene til med tamari, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rå agurk, det pillede æg, stegt tofu og spinat ovenpå.

Slut af med at drysse hasselnødder over retten.

Bonusinfo

Spicy nigella & sesam indeholder:

33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?