Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Sæt også en lille kasserolle med vand over til at koge æg. Når vandet bulderkoger, koger du æggene i præcis 5 1/2 minut. Kom dem derefter over i iskoldt vand, så de stopper kogningen.
Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste stilke. Snit bladene i ca. 2 cm tykke strimler.
Skyl agurken, og skær den i tynde strimler.
Hak peanuts med en kniv.
Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Varm en pande op ved mellemhøj varme. Tilsæt lidt olivenolie, og steg tofuternene, til de har taget godt med farve og har sprøde kanter. Tilsæt spinat og krydderblanding til panden, sluk for varmen, og lad restvarmen tilberede spinaten let. Smag til med lidt salt.
Smag risene til med tamari.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken med rå agurk, det pillede æg og stegt tofu og spinat ovenpå.
Slut af med at drysse peanuts over retten, og spis gerne med pinde.
Velbekomme!
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()