Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem før start.
Start med at sætte en stor grydefuld vand over til at koge nudler og bønner i. Husk et godt skud salt.
Pluk pak choy ud i blade og halver dem.
Riv hvidløgsfedene fint ned i en skål. Kom limesaft og samme mængde fishsauce op i en skål og pisk det godt sammen.
Hak peanuts groft.
Fjern begge ender fra bønnerne, halvér dem og kom dem op i buldrer kogende vand i 3-5 minutter.
Varm en pande eller wok op ved høj varme. Skær tofuen i tern på ca. 1x1 cm. Steg dem hårdt i wokken i en smule olie til de er gyldne over det hele. 2-3 min.
Kog nudlerne i gryden til de lige nøjagtigt er møre. Se anvisning på pakken.
Varm wokken op igen og tilsæt lidt nyt olie. Steg brede bønner og pak choy hårdt og kort, så de lige tager farve men beholder sprødhed. Krydr med lidt salt.
Anret nudler i en dyb tallerken med tofu, stegt grønt og peanuts ovenpå. Slut af med at komme fishsauce-marinade over retten. Husk at røre godt rundt inden du kommer det på.
Kundekommentarer ()