0

Stegt tofu med brede bønner, pak choy og spaghetti

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Fisk, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pak choylimehvidløgfishsaucecashewnødderbrede bønner
1 min.
Forbered det grønne

Start med at sætte en stor grydefuld vand over til at koge nudler og bønner i. Husk et godt skud salt.

Pluk pak choy ud i blade og halver dem. 

Riv hvidløgsfedene fint ned i en skål. Kom limesaft og samme mængde fishsauce op i en skål og pisk det godt sammen. Skær top og bund af bønnerne og del dem i 2. Kog bønnerne i 5 minutter.

Hak nødder groft.

tofu
10 min.
Steg tofu

Varm en pande eller wok op ved høj varme. Skær tofuen i tern på ca. 1x1 cm. Steg dem hårdt i wokken i en smule olie til de er gyldne over det hele. 2-3 min.

Grydespaghetti, glutenfri
10 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne i gryden til de lige nøjagtigt er møre. Se anvisning på pakken.

brede bønnerpak choy
20 min.
Steg grøntsager

Varm wokken op igen og tilsæt lidt nyt olie. Steg bønnerne og pak choy hårdt og kort, så de lige tager farve men beholder sprødhed. Krydr med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret nudler i en dyb tallerken med tofu, stegt grønt og peanuts ovenpå. Slut af med at komme fishsauce-marinade over retten. Husk at røre godt rundt inden du kommer det på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?