0
Stegt tofu med nudler, svampe og dampet spidskål

Stegt tofu med nudler, svampe og dampet spidskål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Hvedemel, Durummel, Selleri, Sesamfrø, Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tofuportobellosvampespidskålpeanutsingefær
1 min.
Grønt

Start med at sætte en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk et godt skud salt.

Skær spidskålen i kvarte, og skyl den godt inde imellem bladene.

Skær svampene i tykke skiver, og skær tofuen i mundrette stykker.

Hak peanuts groft med en kniv.

Skræl ingefær, og snit den i tynde strimler.

tofunudlerportobellosvampeingefær
10 min.
Tofu

Sæt en pande over ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg tofu i 2-3 min., til den er gylden. Tilsæt så ingefær, og lad den stege lidt med. Tag tofu og ingefær af panden. Tør panden af med lidt køkkenrulle, og tilsæt ny olie. Steg svampene, til de er møre, og har taget farve. Kom svampe, tofu og ingefær op i en skål, og smag til med lidt salt.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

spidskålfour-joy krydderimixtamari/soya
20 min.
Spidskål

Kom kålen op i en gryde, og dæk bunden med vand. Damp kålen kort under låg i blot 1-2 min, så den lige falder lidt sammen, med stadig har bid. Dryp kålen af, og kom den op i skålen med tofu. Tilsæt krydderiblandingen, vend godt rundt, og smag til med tamari.

peanuts
30 min.
Anretning

Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med grønt og tofu ovenpå. Slut af med et drys peanuts.

Velbekomme!

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?