Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk et godt skud salt.
Skær spidskålen i kvarte, og skyl den godt inde imellem bladene. Skær svampene i tykke skiver, og tofuen i mundrette stykker. Hak peanuts groft med en kniv. Skræl ingefær, og snit den i tynde strimler.
Sæt en pande over ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg tofu i 2-3 min., til den er gylden. Tilsæt så ingefær, og lad den stege lidt med. Tag tofu og ingefær af panden. Tør panden af med lidt køkkenrulle, og tilsæt ny olie. Steg svampene, til de er møre, og har taget farve. Kom svampe, tofu og ingefær op i en skål, og smag til med lidt salt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Kom kålen op i en gryde, og dæk bunden med vand. Damp kålen kort under låg i blot 1-2 min, så den lige falder lidt sammen, men stadig har bid. Dryp kålen af, og kom den op i skålen med tofu. Tilsæt krydderiblandingen, vend godt rundt, og smag til med tamari.
Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med grønt og tofu ovenpå. Slut af med et drys peanuts.
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()