0
Stegt torsk i citrus med grydestegt fennikel og groft brød

Stegt torsk i citrus med grydestegt fennikel og groft brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Gluten, Hvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

FennikelGryde
1 min.
Steg fennikel

Skær fennikel i både. Læg dem på skærefladen i en gryde og tilsæt 2-3 spsk vand og samme mængde olivenolie. Tænd gryden ved mellem varme og lad den tilberede under låg 3-4 min. Fjern så låget og lad fenniklen begynde at stege og tage godt med farve. Krydr med lidt salt.

rødt æblerødløgmayonnaiseMandolinjernskål
5 min.
Lav salaten

Skær rødløg og æble i meget tynde skiver/strimler. Brug gerne et mandolinjern, hvis du har. Vend rødløg og æble løst sammen med mayonaisen.

torskefilet uden skindcitronpande
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker. Steg dem på en meget varm pande i en smule olie. Ca. 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sekunder på den anden side.

Pisk en marinade af lige dele citronsaft og olivenolie. Du skal bruge ca. 2 spsk marinade pr. kuvert. Læg fiskene i et fad og hæld marinaden over fisken. Krydr med lidt salt og peber.

Ølandshvede / Primotivo bollerskål
20 min.
Lun brødet

Lun brødet på en brødrister - gerne med en ildfast skål over.

25 min.
Anretning

Anret fennikel, fisk og cremet salat på en tallerken med brød på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?