Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem i halve. Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker, og et godt skud salt. Kog kartoflerne i ca. 15 min., til de er møre.
Skræl løgene, og hak dem super fint med en skarp kniv.
Kom creme fraiche op i en lille kasserolle, og kog den en smule ind, så den tykner let. Kom så løg, estragon og godt med fintrevet citronskal op i saucen. Smag til med salt.
Pluk salat ud i blade, og halvér de største af bladene. Skyl blade og asparges, og kassér den nederste træede del af aspargesene.
Når kartoflerne er møre, hælder du vandet væk, kommer kartoflerne over i en skål, og tilsætter et godt skud olivenolie. Krydr med salt og godt med friskkværnet sort peber. Mos kartoflerne løst med en gaffel. Der må gerne være stykker af kartofler tilbage, så du ikke bare har en lind mos.
Tør kartoffelgryden af, og varm den op igen. Kom asparges og salat ned i gryden, og tilsæt en smule vand, så bunden netop er dækket. Damp asparges og salat helt kort under låg i 1-2 min. Krydr med lidt salt.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Del fisken i kuvertstykker, og steg dem i 3-4 min. på den ene side, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider. Krydr med lidt salt.
Anret en god skefuld knuste kartofler på en tallerken med fisken ovenpå, og dampet grønt ved siden af. Slut af med at komme saucen over fisken.
Kundekommentarer ()