Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub kartoflerne, og rens porren. Fjern top og rod. Vend kartoflerne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Gør det samme med den hele porre. Bag begge dele på en bageplade, til kartoflerne er møre og gyldne. Porren skal også være helt mør.
Skyl agurk og de grønne asparges grundigt. Knæk den nederste del af aspargesene og kassér denne (ca. 2-3cm). Skær herefter de grønne asparges i små stykker på ca. 1cm., og agurken agurken i små tern.
Rør creme fraiche og røgeost sammen, lige dele af begge to. Smag til med lidt salt. Vend agurk og asparges sammen med cremen.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olie. Steg fisken 3-4 min. på skindsiden og max 30 sekunder på den anden side.
Tag porre og kartofler ud af ovnen, når de er klar. Fjern de yderste lag seje skind på porren, og skær resten i mundrette stykker. Vend dem løst ned i rygeostcremen.
Anret de bagte kartofler, stegt fisk og cremet grønt på en tallerken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()