0
Stegt torsk på kartoffel- og jordskokkemos med grøn salat

Stegt torsk på kartoffel- og jordskokkemos med grøn salat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerjordskokker
1 min.
Mos

Start med at skrælle jordskokker og kartofler. Skær begge dele i grove chunks, og kog dem møre i rigeligt vand i ca. 15 min.

Hæld herefter vandet væk, tilsæt et godt skud olivenolie eller smør, salt og friskkværnet peber. Mos til en grov mos med et piskeris.

citronestragonskalotteløgbladselleriagurk
10 min.
Grønt

Skyl bladselleri, estragon og agurk, og skræl løgene.

Snit bladselleri i tynde skiver. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær resten af agurken i små bidder.

Pluk estragonen, og hak den fint.

Snit skalotteløgene i super tynde skiver. Bland agurk, estragon, selleri og løg i en lille skål, og tilsæt godt med fintrevet citronskal og en smule citronsaft.

torskefilet med skind
20 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.

Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Steg fisken på skindsiden 3-4 min., til fisken begynder at få en mælkehvid farve. Vend den så, og steg ca. 30 sekunder. 

30 min.
Anretning

Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå og salaten på siden.

Slut evt. af med at komme nogle dråber god olivenolie over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?