0
Stegt torsk på knuste kartofler med syrlig gulerodssalat

Stegt torsk på knuste kartofler med syrlig gulerodssalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt og skær de største i halve. Kog dem i rigeligt, godt saltet vand - til de er møre. Ca. 6-8 min.

gulerødderrosinerparaguayoscitroncashewnødder
5 min.
Gulerødder

Skrub gulerødderne med en svamp, eller skræl dem hvis nødvendigt. Skær dem i tændstiklignende strimler og kom dem op i en skål. Skal det gå ekstra stærkt kan du rive dem på den grove side af et råkostjern.

Skyl fersknerne og skær dem i mundrette bidder.

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem groft.

Tilsæt nødder, rosiner, ferskner og godt med fintrevet citronskal og saft til gulerødderne. Vend det hele rundt og lad det trække til servering. 

torskefilet med skind
15 min.
Torsk

Skær torsken i kuvertstykker og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber. Varm en pande op på højeste blus og tilsæt lidt olivenolie. 

Steg torsken på skindsiden ca. 3-4 min og vend den så og steg ca. 30 sekunder på kødsiden.

kærnemælk
25 min.
Kartofler

Hæld vandet fra kartoflerne, knus dem let med en gaffel, uden at det bliver til puré, og vend kærnemælken i. Smag til med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret de knuste kartofler med fisken ovenpå. Kom den syrlige salat på siden.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
693 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
75,1 g
heraf sukkerarter:
34,5 g
Kostfibre:
10,8 g
Protein:
36,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?