0
Stegte asparges med aubergine, perlebyg og mozzarella

Stegte asparges med aubergine, perlebyg og mozzarella

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergineperlebyg
1 min.
Aubergine

Skær auberginen i grove tern, krydr med salt, og lad dem trække lidt i en sigte.

Sæt perlebyggen over at koge ca. 15 min. i rigeligt vand med et skud salt.

auberginerucolaras el hanoutgrønne aspargesmandler
5 min.
Grønt

Knæk bunden af aspargesene, skyl rucolasalaten, og hak mandlerne groft.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg aubergineternene i 5-7 min., til de er møre. Drys med krydderblanding, kom mandlerne ved, og steg videre 1-2 min. Tag det hele af panden. Steg herefter aspargesene hårdt og kort på panden i lidt ny olie, så de tager en smule farve, men stadig har godt med bid.

frisk mozzarella
20 min.
Salat

Dræn osten for vand, og skær den i tern. Vend ost, aubergine, rucola og perlebyg sammen, og smag til med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret perlebygsalaten i en dyb tallerken med de stegte asparges ovenpå.

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?