Start med at skylle auberginen, og skær den i grove tern. Krydr ternene med salt, og lad dem trække lidt i en sigte.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min.
Knæk bunden af aspargeserne, og skyl rucolasalaten. Hak mandlerne groft.
Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg aubergineternene i 5-7 min., til de er møre. Drys med krydderblanding, kom mandlerne ved, og steg videre 1 minut eller 2. Tag det hele af panden. Steg herefter aspargeserne hårdt og kort på panden i lidt ny olie, så de tager en smule farve, men stadig har godt med bid.
Dræn osten for vand, og skær den i tern. Vend ost, aubergine, rucola og perlebyg sammen, og smag til med lidt salt.
Anret perlebygsalaten i en dyb tallerken med de stegte asparges ovenpå.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()