0
Stegte asparges med aubergine, perlebyg og mozzarella

Stegte asparges med aubergine, perlebyg og mozzarella

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk, Muskatnød, Mandler

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergineperlebyg
1 min.
Aubergine

Start med at skylle auberginen, og skær den i grove tern. Krydr ternene med salt, og lad dem trække lidt i en sigte.

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min.

auberginerucolaras el hanoutgrønne aspargesmandler
5 min.
Grønt

Knæk bunden af aspargeserne, og skyl rucolasalaten. Hak mandlerne groft.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg aubergineternene i 5-7 min., til de er møre. Drys med krydderblanding, kom mandlerne ved, og steg videre 1 minut eller 2. Tag det hele af panden. Steg herefter aspargeserne hårdt og kort på panden i lidt ny olie, så de tager en smule farve, men stadig har godt med bid.

20 min.
Salat

Dræn osten for vand, og skær den i tern. Vend ost, aubergine, rucola og perlebyg sammen, og smag til med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret perlebygsalaten i en dyb tallerken med de stegte asparges ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?