0
Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon

Stegte frankfurters med bacon fra Bodebjerg Charcuteri med lun jordskok og kartoffelkompot rørt med grov sennep, æble og estragon

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skræl og del jordskokker og kartofler i mindre stykker
  2. Kog dem i rigeligt godt saltet vand til de er møre.
  3. Hæld vandet fra og lad dem dampe grundigt af.
  4. Pres dem gennem en puré-presse eller mos dem og rør med generøse mængder af smør eller din bedste olivenolie, smag til med salt og peber samt sennep.
  5. Skær æblet i små tern
  6. Skyl, pluk og hak estragon
  7. Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse J’
  8. Vend halvdelen af de skårede æbler og estragon i kompotten og server straks

Anretning: Som vist på billedet drys med de sidste æbler og plukket estragon samt et vrid sort peber fra kværnen!

Bonusinfo

De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?