0
Stegte gnocchi i blomkålssauce og cremet salat

Stegte gnocchi i blomkålssauce og cremet salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.

blomkåltomatpassatahvidløg
5 min.
Lav saucen

Start med at skære blomkålen i tynde skiver og hak det derefter ud i grov smuldr. 

Hak hvidløget fint.

Sæt en pande over dem mellem varme og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg blomkålssmuldret til det tager godt med farve. Rør lidt rundt engang imellem, så det steger jævnt fordelt. Når blomkålen er gylden tilsætter du det hakkede hvidløg og tomatsaucen. Kom også ca. 1/2 dl vand pr kuvert op i panden. Lad det simre stille og roligt.

hjertesalatyoghurt 3,5 %
10 min.
Lav salaten

Pluk salaten ud i grove stykker og kom dem op i en skål sammen med et par dråber olivenolie, et skud groftkværnet sort peber og yoghurten. Vend det hele løst sammen.

friske gnocchi
20 min.
Steg gnocchi

Find en pande frem og tilsæt lidt olivenolie. Steg gnocchi ved mellemhøj varme, så de tager godt med farve og bliver sprøde - ca. 4-5 min. Krydr med lidt salt.

krystal karlfrisk oregano
30 min.
Anretning

Anret gnocchi i en dyb tallerken og kom blomkålssaucen henover. Riv osten fint henover. Anret salaten i en lille skål ved siden af og pluk oreganoblade over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?