Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. (Porrer og mandler kan alternativt steges på en pande).
Fjern top og rod på porren, gnid resten af porren med lidt olivenolie, og krydr den med salt og friskkværnet peber.
Læg porrerne i den ene side af en bageplade, og mandlerne i den anden side.
Bag mandlerne ca. 10 min., til de er gyldne, og porrerne til de er helt møre i ca. 25 min.
Pisk en dressing af lige dele olivenolie og citronsaft, og krydr med lidt salt og godt med groftkværnet, sort peber. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig marinade pr. kuvert.
Skær æbler i tern, og vend æbler og spinat op i dressingen.
Hak mandlerne groft, og kom dem op i salaten.
Skær svampene i kvarte.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt 4-5 spsk. olie. Steg gnocchi og svampe hårdt i 3-4 min., så de tager godt med farve. Skru derefter ned for panden, og tilsæt svampesovsen. Lad den varme igennem og creme gnocchierne. Smag til med lidt salt.
Fjern det yderste lag af de bagte porrer, og skær resten i halve.
Anret gnocchi og svampe i en dyb tallerken med bagte porrer ovenpå og salaten på siden.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften