Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor pande over ved middelhøj varme, og rist bacon i 2-3 min., til den begynder at tage farve i kanterne. Tag så baconen af panden, men lad fedtet blive. Steg gnocchi 3-4 min. i baconfedtet, til de har taget godt med farve. Hak nødderne, tilsæt dem til panden, når gnocchi er sprøde, og lad dem stege med i 2-3 min. Kom derefter den ristede bacon tilbage på panden.
Skær squashen i lange bånd og derefter i tynde strimler. Skær tomaterne i halve, og pluk oreganoen ud i blade.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og vend grøntsagerne heri. Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.
Smør en god klat ricotta ud i en lille dyb tallerken, og anret grøntsagerne oveni. Anret gnocchi i en tallerken ved siden af.
Kommentarer og forslag til opskriften