Start med at skylle squashen.
Soigner porre, og skær dem i mindre stykker. Kom porre op i en gryde med vand, så det dækker, og et godt skud salt. Kog dem møre under låg i 5-6 min. Når porre er møre, tager du dem op og fylder gryden op med vand igen, så den er klar til at koge ravioli i.
Skær squashen i tern, og kom dem op i en skål sammen med skyllet og tørret rucolasalat, nogle dråber olivenolie, fintrevet citronskræl, citronsaft og friskkværnet peber. Ingen salt.
Kog ravioli i gryden med vand, når det bulderkoger. Se på pakken hvor lang tid de skal koge.
Kom de kogte ravioli over i en pande sammen med et skud olivenolie. Tænd panden på mellem varme. Ravioli skal blot lune videre og ikke stege.
Hak mandlerne groft med en kniv. Kom dem op i panden til ravioli.
Træk panden fra varmen, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Riv osten ud over de lune ravioli.
Anret ravioli i bunden af en dyb tallerken med de kogte porre og salat ovenpå.
Velbekomme!
NB: Billedet viser gnocchi og ikke ravioli som er brugt i opskriften i denne uge.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()