0
Ravioli med cheddar ost, rucola og porre
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
citronporrelille squashrucola
1 min.
Grønt

Start med at skylle squashen.

Soigner porre, og skær dem i mindre stykker. Kom porre op i en gryde med vand, så det dækker, og et godt skud salt. Kog dem møre under låg i 5-6 min. Når porre er møre, tager du dem op og fylder gryden op med vand igen, så den er klar til at koge ravioli i.

Skær squashen i tern, og kom dem op i en skål sammen med skyllet og tørret rucolasalat, nogle dråber olivenolie, fintrevet citronskræl, citronsaft og friskkværnet peber. Ingen salt.

farmhouse cheddarmandler
10 min.
Ravioli

Kog ravioli i gryden med vand, når det bulderkoger. Se på pakken hvor lang tid de skal koge.

Kom de kogte ravioli over i en pande sammen med et skud olivenolie. Tænd panden på mellem varme. Ravioli skal blot lune videre og ikke stege.

Hak mandlerne groft med en kniv. Kom dem op i panden til ravioli.

Træk panden fra varmen, og krydr med salt og friskkværnet peber. 

Riv osten ud over de lune ravioli.

30 min.
Anretning

Anret ravioli i bunden af en dyb tallerken med de kogte porre og salat ovenpå.

Velbekomme!

NB: Billedet viser gnocchi og ikke ravioli som er brugt i opskriften i denne uge.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?