0
Stegte gnocchi med ventreche og cremet forårsgrønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Hasselnødder, Soya, Sesam, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gnocchihasselnøddekernerventrèche
1 min.
Gnocchi

Start med at sætte en stor pande over ved middelhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie - mindst en spsk. pr. person - og steg gnocchi sprøde og gyldne i 4-5 min. Imens kan du hakke nødder og skære ventreche i små tern eller strimler. Tilsæt nødder og ventreche, når gnocchi er sprøde, og lad begge dele stege med i 2-3 min. Ventrechen skal ikke blive sprød som dansk bacon - den skal blot varme godt igennem.

frisk oreganocitronsquashfrisk ricottacherry- eller blommetomater
5 min.
Grønt

Skyl squash og tomater. Skær squashen i lange bånd og derefter i tynde strimler. Skær tomaterne i halve, og pluk oreganoen ud i blade.

Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og vend grøntsagerne heri. Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.

20 min.
Anretning

Smør en god klat ricotta ud i en lille dyb tallerken, og anret grøntsagerne oveni. Anret gnocchi i en tallerken ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?