Start med at sætte en stor pande over ved middelhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie - mindst en spsk. pr. person - og steg gnocchi sprøde og gyldne i 4-5 min. Imens kan du hakke nødder og skære ventreche i små tern eller strimler. Tilsæt nødder og ventreche, når gnocchi er sprøde, og lad begge dele stege med i 2-3 min. Ventrechen skal ikke blive sprød som dansk bacon - den skal blot varme godt igennem.
Skyl squash og tomater. Skær squashen i lange bånd og derefter i tynde strimler. Skær tomaterne i halve, og pluk oreganoen ud i blade.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og vend grøntsagerne heri. Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.
Smør en god klat ricotta ud i en lille dyb tallerken, og anret grøntsagerne oveni. Anret gnocchi i en tallerken ved siden af.
Velbekomme!
Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget.
Kundekommentarer ()