Start med at skrubbe pastinakkerne grundigt, og fjern toppen.
Skyl fennikelen.
Skær både fennikel og pastinakker i små tern på ca. 1x1 cm.
Find en stor pande frem, og sæt den over ved mellem varme. Tilsæt et godt skud olivenolie, og steg ternene i ca. 15-20 min., til de er møre, og har taget lidt farve.
Et par minutter inden de er færdige, tilsætter du lidt salt, drænede kikærter, pinjekerner og røget chili (efter smag) til panden, og lader retten varme igennem.
Skær agurken i stænger.
Vend stængerne sammen med creme fraiche.
Krydr med godt med friskkværnet sort peber. Ingen salt!
Anret de stegte grøntsager i en dyb tallerken, og kom masser af fintrevet parmesan og fintrevet citronskal over.
Anret de cremede agurker ved siden af.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kommentarer og forslag til opskriften