0
Stegte karamelliserede blæksprutter med sort peber og hvidløg

Stegte karamelliserede blæksprutter med sort peber og hvidløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Sådan koger du blæksprutten

VIGTIGT! Kog blæksprutten i god tid før du skal lave retten - gerne dagen før!

Se kogevejledning her > Kogning af 8-armet blæksprutte 

hvidløgrødvinseddikehele sorte peberkornakaciehonninglaurbærbladebredbladet persilleolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Stegte karamelliserede blæksprutter

Skær den kogte blæksprutte ud i rustikke stykker og rist dem af på en meget varm pande sammen med finthakket hvidløg og knust sort peber - når både sprutter og hvidløg begynder at tage farve, tilsættes honning og der koges igen indtil honningen næsten begynder at karamellisere - tilsæt nu rødvinseddike og laurbærblade. Når det er kogt næsten ind - således, at det nærmest er som en sirup der klistrer fast til blæksprutterne - slukkes der og der tilsættes 1 dl af din bedste olivenolie samt masser af hakket bredbladet persille. Krydr med god flagesalt.

citron
30 min.
Anretning:

Anret på et fad med både af citron og server fx med en lækker tomatsalat og godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?