0
Stegte kartofler i pita med syrlige løg og persille

Stegte kartofler i pita med syrlige løg og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerza'atar
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Fordel dem på en bradepande og bag til de er møre - ca. 20-25 min. Når kartoflerne har bagt ca. 15 min drysser du krydderblandingen ud over og lader den bage med det sidste.

rødløgbredbladet persillecitron
10 min.
Syrlige løg

Skræl løget og snit det papirstyndt med en kniv eller på en mandolinjern. Skyl persillen, pluk den ud i blade og snit stilkene fint med en kniv. Kom persilleblade, persillestilke og løg op i en skål. Riv citronen fint ned i og tilsæt en god mængde citronsaft. Vend det hele godt rundt og lad det trække til servering.

små tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailstore pita / somun
20 min.
Tomater

Skyl tomaterne og halver dem med en kniv.

Fugt brødene med lidt dråber vand og lun dem i ovnen ca. 3-4 min.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret brødene med en god klat yoghurt, de krydrede kartofler, tomater, syrlige løg og rucola.

Velbekomme!

Bonusinfo

Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt

Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?