Fisken duppes tør, og saltes let. Lad den ligge og hvile, mens ris og grøntsager gøres klar.
Sæt risene over at koge efter anvisningen på pakken, hvor du blot erstatter vand med kokosmælk. Hvis der kommer til at mangle lidt væske, topper du bare op med vand.
Gem en teskefuld pr. person af den tykke del af kokosmælken til mangosalsaen.
Mango, peberfrugt, avokado og rødløg skæres i små tern, og kommes over i en skål.
Smag til med lidt fintrevet limeskræl, limesaft (gem ca. den halve lime til at skære i både), et nip sukker og evt. lidt god chilisauce. Vend forsigtigt rundt med den tykke kokosmælk.
Resten af limen skæres i tynde både.
Fisken vendes i mel, og steges ved høj varme i en slip-let pande, til den er gylden, og begynder at flage, når du stikker i den med en gaffel.
Fisken anrettes med ris og mangosalsa.
Limebåde samt evt. god chilisauce gives til.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()