Sæt en stor gryde, godt saltet vand over at koge. Kog nudlerne, til de lige nøjagtigt er møre, og køl dem herefter ned i koldt vand. Dræn dem for vand, og vend dem med et par dråber olie.
Skyl broccoli, og skyl og skæl ingefær og gulerødder. Snit ingefær og gulerødder i tynde strimler, og skær broccolien ud i tynde skiver.
Hak nødderne groft med en kniv.
Skyl og afdryp korianderen, og skær den igennem et par gange med samme kniv.
Find en stor pande eller wok frem, og varm den op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie, og steg først ingefær, broccoli og gulerødder - gerne lidt af gangen.
Tag grøntsagerne af panden, og varm den op igen. Tilsæt lidt olie, og steg så nudlerne et minut eller to. Tilsæt nødder og karrypasta, og steg yderligere nogle minutter. Træk panden fra varmen, og tilsæt soya og det stegte grønt. Smag til med masser af limesaft og evt. lidt salt.
Anret nudler og grønt i en dyb tallerken med koriander ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()