0
Ostepølser fra Bodebjerg med oreganostegte courgetter, kartoffel-agurkesalat med dild & kærnemælksdressing

Ostepølser fra Bodebjerg med oreganostegte courgetter, kartoffel-agurkesalat med dild & kærnemælksdressing

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Kartofler:

Skrub kartoflerne grundigt, og skyl dem. Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand i ca. 18-20 minutter. Lad kartoflerne dampe af i et dørslag.

5 min.
Courgetter og rødløg:

Skyl courgetter og skær dem i mundrette stykker. 

Pil og del rødløg i både.

Skyl og pluk oregano - hak bladene fint og kasser stilkene.

Pil og finthak hvidløg

frisk oregano
25 min.

Kom lidt god olivenolie på en pande og steg først courgetterne til de er gyldne, tilsæt rødløg og steg med til de er møre. Kom nu hvidløg og oregano på og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. 

25 min.
Kærnemælksdressing med dild

Pluk og blend dilden med lidt god olivenolie ca. 2 spsk. pr. person. Blend til du opnår en flot grøn olie - sigt evt olien igennem en fintmasket sigte eller et kaffefilter.

Rør kærnemælk med en smule salt og sukker og dildolie.

30 min.
Salat med agurker og kartofler

Del salaten i mundrette bidder og skyl i rigeligt iskoldt vand.

Slyng salaten tør i en salatslynge

skær agurk i tern og skær de lune kartofler i skiver

Vend det hele sammen med kærnemælksdressingen og smag til med salt og peber.

ostegrillpølser fra bodebjerg charcuteri
30 min.
Pølser:

Steg eller grillpølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?