Nulstil dit kodeord



×
×
Ostepølser fra Bodebjerg med oreganostegte courgetter, kartoffel-agurkesalat med dild & kærnemælksdressing

Ostepølser fra Bodebjerg med oreganostegte courgetter, kartoffel-agurkesalat med dild & kærnemælksdressing

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
FavoritKassen
  • Hovedingrediens:
    Svinekød
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    35 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Kartofler:

    Skrub kartoflerne grundigt, og skyl dem. Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand i ca. 18-20 minutter. Lad kartoflerne dampe af i et dørslag.

  • 5 min.
    Courgetter og rødløg:

    Skyl courgetter og skær dem i mundrette stykker. 

    Pil og del rødløg i både.

    Skyl og pluk oregano - hak bladene fint og kasser stilkene.

    Pil og finthak hvidløg

  • 25 min.

    Kom lidt god olivenolie på en pande og steg først courgetterne til de er gyldne, tilsæt rødløg og steg med til de er møre. Kom nu hvidløg og oregano på og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. 

  • 25 min.
    Kærnemælksdressing med dild

    Pluk og blend dilden med lidt god olivenolie ca. 2 spsk. pr. person. Blend til du opnår en flot grøn olie - sigt evt olien igennem en fintmasket sigte eller et kaffefilter.

    Rør kærnemælk med en smule salt og sukker og dildolie.

  • 30 min.
    Salat med agurker og kartofler

    Del salaten i mundrette bidder og skyl i rigeligt iskoldt vand.

    Slyng salaten tør i en salatslynge

    skær agurk i tern og skær de lune kartofler i skiver

    Vend det hele sammen med kærnemælksdressingen og smag til med salt og peber.

  • 30 min.
    Pølser:

    Steg eller grillpølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FavoritKassen.
    Prøv FavoritKassen
  • Kartofler:

    Skrub kartoflerne grundigt, og skyl dem. Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand i ca. 18-20 minutter. Lad kartoflerne dampe af i et dørslag.

  • Courgetter og rødløg:

    Skyl courgetter og skær dem i mundrette stykker. 

    Pil og del rødløg i både.

    Skyl og pluk oregano - hak bladene fint og kasser stilkene.

    Pil og finthak hvidløg

    Kom lidt god olivenolie på en pande og steg først courgetterne til de er gyldne, tilsæt rødløg og steg med til de er møre. Kom nu hvidløg og oregano på og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. 

  • Kærnemælksdressing med dild

    Pluk og blend dilden med lidt god olivenolie ca. 2 spsk. pr. person. Blend til du opnår en flot grøn olie - sigt evt olien igennem en fintmasket sigte eller et kaffefilter.

    Rør kærnemælk med en smule salt og sukker og dildolie.

  • Salat med agurker og kartofler

    Del salaten i mundrette bidder og skyl i rigeligt iskoldt vand.

    Slyng salaten tør i en salatslynge

    skær agurk i tern og skær de lune kartofler i skiver

    Vend det hele sammen med kærnemælksdressingen og smag til med salt og peber.

  • Pølser:

    Steg eller grillpølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FavoritKassen.
    Prøv FavoritKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse