Skrub kartoflerne grundigt, og skyl dem. Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand i ca. 18-20 minutter. Lad kartoflerne dampe af i et dørslag.
Skyl courgetter og skær dem i mundrette stykker.
Pil og del rødløg i både.
Skyl og pluk oregano - hak bladene fint og kasser stilkene.
Pil og finthak hvidløg
Kom lidt god olivenolie på en pande og steg først courgetterne til de er gyldne, tilsæt rødløg og steg med til de er møre. Kom nu hvidløg og oregano på og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
Pluk og blend dilden med lidt god olivenolie ca. 2 spsk. pr. person. Blend til du opnår en flot grøn olie - sigt evt olien igennem en fintmasket sigte eller et kaffefilter.
Rør kærnemælk med en smule salt og sukker og dildolie.
Del salaten i mundrette bidder og skyl i rigeligt iskoldt vand.
Slyng salaten tør i en salatslynge
skær agurk i tern og skær de lune kartofler i skiver
Vend det hele sammen med kærnemælksdressingen og smag til med salt og peber.
Steg eller grillpølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse
Kommentarer og forslag til opskriften