0
Stegte pølser fra Bodebjerg med Midsommerost og chili serveret med nye kartofler, ”brændte rødløg” kapers, agurk og grov sennep

Stegte pølser fra Bodebjerg med Midsommerost og chili serveret med nye kartofler, ”brændte rødløg” kapers, agurk og grov sennep

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

  1. Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i rigeligt godt saltet vand i 12- 15 minutter.
  2. Damp kartoflerne tørre og lad dem køle lidt ned i et dørslag – skær dem i skiver.
  3. Skyl agurkerne og flæk dem på langs – skrab evt kernerne ud og skær dem derefter i 3-4 mm tykke skiver.
  4. Pluk og skyl persillen – hak 2/3 af det fint gem den sidste 1/3 til pynt.
  5. Drys lidt fint salt på agurkerne og vend dem rundt i en skål lad dem salte i 10 minutter – dræn derefter i en sigte.
  6. Skær rødløgene i 2 halve igennem roden.
  7. Varm en pande (gerne støbejern) op så den er godt varm og ”brænd” løgstykkerne direkte på panden uden fedstof. Når løgene har en forkullet overflade på skærefladen tages de af panden.
  8. Pil skrællen af løgene og kasser denne.
  9. Del løgene i stykker og pres citronsaft over – vend rundt med lidt rørsukker eller honning og lad dem trække til de skal serveres.
  10. Skyl kapers under rindende vand et par minutter og hak dem groft (gem ca. 1/3 som hele capers)
  11. Steg eller grillpølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse
  12. Vend de brændte løg (inkl. Citronmarinaden) de saltede agurker, kapers og kartofler sammen med den grove sennep og hakket bredbladet persille samt generøse mængder af din bedste olivenolie.
  13. Smag salaten til med salt, sukker og masser af sort peber.
Anretning

Som vist – drys med de sidste hele kapers samt det sidste persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?