1. Kom kikærter i en sigte, skyl dem grundigt med lunt vand og lad dem dryppe af.
2. Pres saften fra citronen, og kom saften i en lille skål sammen med lidt sukker. Rør til sukkeret er opløst. Rør med grov sennep, og derefter med et par skefulde af din bedste olivenolie. Voilà, så er sennepsvinaigretten klar!
3. Vend kikærter i sennepsvinaigretten sammen med masser af revet peberrod. Smag til med salt og peber.
4. Soigner og skyl porerne grundigt. Hvis de er store, flækkes de på midten. Steg dem på en jævnt varm pande i lidt olivenolie, til de er mørkegyldne på alle sider, og drys med lidt salt.
5. Skyl rucolaen grundigt, og slyng den tør i en salatslynge. Vend den med kikærter og sennepsvinaigrette.
6. Steg samtidigt pølserne på en anden pande til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. Det tager ca. 5-6 minutter
Anretning: Som vist på billedet med hytteosten omkring.
Kundekommentarer ()