0
Stegte pølser og grov sellerimos med avocado, grillet citron og græskarkerner

Stegte pølser og grov sellerimos med avocado, grillet citron og græskarkerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
knoldselleri test
1 min.
Selleri

Start med at skrælle sellerien og skær den ud i grove chunks. Kog dem møre i rigeligt, letsaltet vand. 

citrongræskarkernerBredbladet persille
5 min.
Græskarkerner

Rist græskarkernerne på en mellemvarm panden i en smule olivenolie. Krydr dem med lidt salt og lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir til senere. 

Halvér citronen og steg den på skærefladen til den har taget godt med farve. Gem ligeledes den til senere.

Skyl persillen og pluk den ud i blade. Hak de fineste af stilkene med en skarp kniv.

avokado
15 min.
Avocado

Halvér avocadoen og tag kødet ud i grove stykker, med en ske. Kom dem op i en skål og tilsæt lidt af saften fra citronen, et godt skud olivenolie og salt og friskkværnet peber. Hæld vandet fra sellerien og kom stykkerne op i skålen med avocado. Mos det groft sammen med en gaffel eller piskeris og smag til.

pølser
20 min.
Pølser

Steg pølserne på en godt varm pande, til de har taget godt med farve og er blevet gennemvarme. Ca. 2-3 min på hver side.

25 min.
Anretning

Anret den varme mos på en tallerken med græskarkerner, persillestilke og plukket persille ud over og pølserne på siden. Slut gerne af med at komme lidt citronsaft og olivenolie henover mosen.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?