0
Stegte portobellosvampe og blomkål med krydret tomatsauce og cashew

Stegte portobellosvampe og blomkål med krydret tomatsauce og cashew

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

flåede og hakkede tomaterGrydechipotlesauce krydderi
1 min.
Lav tomatsaucen

Kom de hakkede tomater og krydderblanding op i en gryde, og kog dem godt ind i 10-15 min., så alt vandet fordamper, og tomaterne tykner. Sørg for at røre ofte i gryden.

Blend herefter tomatpuréen med en stavblender, mens du tilsætter en god sjat olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.

blomkålportobellosvampe
4 min.
Steg svampe og blomkål

Skær blomkål ud i mundrette buketter. Skær svampene i tykke skiver.

Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg først blomkåls buketterne, så de tager farve, men beholder lidt bid. 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber. 

Tag blomkål af panden og tilsæt lidt nyt olie. Steg svampene på begge sider 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber. 

kikærtercashewnødderforårsløglime
15 min.
Ordn tilbehør

Dræn kikærterne, og lun dem lidt igennem i en gryde.

Hak nødder fint med en kniv.

Snit forårsløgene tyndt med en skarp kniv.

Bland blomkål, svampe, forårsløg og kikærter i en skål. Smag til med godt med limesaft og fintrevet limeskal.

30 min.
Anretning

Smør en stor skefuld tomatsauce ud i bunden af en tallerken, og anret svampe og blomkålsblandingen ovenpå. Slut af med at drysse med de hakkede nødder.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?