Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom de hakkede tomater og krydderblanding op i en gryde, og kog dem godt ind i 10-15 min., så alt vandet fordamper, og tomaterne tykner. Sørg for at røre ofte i gryden.
Blend herefter tomatpuréen med en stavblender, mens du tilsætter en god sjat olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær blomkål ud i mundrette buketter. Skær svampene i tykke skiver.
Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg først blomkåls buketterne, så de tager farve, men beholder lidt bid. 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tag blomkål af panden og tilsæt lidt nyt olie. Steg svampene på begge sider 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Dræn kikærterne, og lun dem lidt igennem i en gryde.
Hak mandler fint med en kniv.
Snit forårsløgene tyndt med en skarp kniv.
Bland blomkål, svampe, forårsløg og kikærter i en skål. Smag til med godt med limesaft og fintrevet limeskal.
Smør en stor skefuld tomatsauce ud i bunden af en tallerken, og anret svampe og blomkålsblandingen ovenpå. Slut af med at drysse med de hakkede mandler.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()